Indvendig rengøring af bil

Vi tilbyder Indvendig rengøring af din bil. Få bilen gjort helt ren indeni for kun 499kr.

Aftørring af midterkonsol i Bilen - Bilrengøring i Herning

Grundig rengøring og bilklargøring

Der er næsten intet som en helt rengjort og velplejet bil. Hos Autogaarden i Herning får du en omhyggelig indvendig bilrengøring, der får din bil til at skinne som ny igen.

Vi støvsuger grundigt bund og sæder, vinduerne bliver pudset, støvet aftørres, så alt fra instrumentbræt til bagagerum står skarpt.

Hvem kan vi hjælpe?

Vi kan hjælpe enhver, der gerne vil have en dejlig ren bil. Vi tager dog forbehold for hvis bilen er i særlig dårlig stand.

Det kunne være hvis bilen er ekstraordinær beskidt eller der fx har været dyr i bilen. Skulle dette være tilfældet, kan der komme en merudgift, som vi naturligvis aftaler med dig på forhånd.

Om indvendig rengøring af bil

Når du bestiller en indvendig bilrengøring hos Autogaarden i Herning, kan du være sikker på, at din bil bliver behandlet med omhu og præcision. Vi starter med at tage måtterne ud og støvsuge dem grundigt.

Herefter får din bils kabine en nøje støvsugning, hvor vi sørger for at fjerne støv, krummer, sand og alt andet snavs fra selv de svært tilgængelige steder.

Ektra ydelser

Vi tilbyder også ekstra services, som ikke hører under ovenstående tilbud. Tag fat i os på værkstedet, så vi kan finde den bedste løsning for din bil.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Dampning af sæder
  • Udvendig klargøring af bil
  • Rengøring af fælge

 

Indvendig rengøring af bil i Herning
KONTAKT
close slider

    Kontakt os