Indvendig rengøring af bil

Vi tilbyder Indvendig rengøring af din bil. Få bilen gjort helt ren indeni for kun 499kr.

Aftørring af midterkonsol i Bilen - Bilrengøring i Herning

Grundig rengøring og bilklargøring

Der er næsten intet som en helt rengjort og velplejet bil. Hos Autogaarden i Herning får du en omhyggelig indvendig bilrengøring, der får din bil til at skinne som ny igen.

Vi sørger for støvsugning og dampning af bund og sæder, vinduerne bliver pudset, støvet aftørres, så alt fra instrumentbræt til bagagerum står skarpt.

Hvem kan vi hjælpe?

Vi kan hjælpe enhver, der gerne vil have en dejlig ren bil. Vi tager dog forbehold for hvis bilen er i særlig dårlig stand.

Det kunne være hvis bilen er ekstraordinær beskidt eller der fx har været dyr i bilen. Skulle dette være tilfældet, kan der komme en merudgift, som vi naturligvis aftaler med dig på forhånd.

Om indvendig rengøring af bil

Når du bestiller en indvendig bilrengøring hos Autogaarden i Herning, kan du være sikker på, at din bil bliver behandlet med omhu og præcision. Vi starter med at tage måtterne ud og støvsuge dem grundigt, så de fremstår som nye.

Hele bilens kabine gennemgår en nøje støvsugning, hvor vi sørger for at fjerne støv, krummer, sand og alt andet snavs fra selv de svært tilgængelige steder.

Damp rensning

Vi benytter dampningsteknikker til at rengøre alle indvendige overflader, herunder sæder, dørpaneler, rattet mm.

Vinduerne får også en grundig dampbehandling for at fjerne enhver form for snavs og fedtede fingeraftryk, så din bil bliver skinnende ren indvendig.

Til sidst anvender vi en lugtfjerner, der giver din bil en forfriskende duft, så den føles som en helt ny bil, når du træder ind i den igen.

Indvendig rengøring af bil i Herning
KONTAKT
close slider

    Kontakt os