Certificeret el- og hybridbilsværksted

Vi følger udviklingen og fremtiden

Vi ved om nogen, hvor vigtigt det er at følge med udviklingen og fremtiden – derfor er vi stolte af, at kunne præsentere vores el- og hybrid koncept, som er opbygget med tanke og kvalitet. I og med vi som kæde arbejder ud fra ”Den Høje Standard”, har det været vigtigt for os at sikre at alle vores initiativer og kampagner afspejler vores værdier.

 

 

Så hvad betyder det, når Din Bilpartner er certificeret el- og hybridværksted?

Jamen ganske enkelt, at værkstedet er certificeret til at servicere og reparere el- og hybridbiler af alle mærker. For at opretholde certificeringen deltager vores mekanikere i kurser på FTZ Akademi, i takt med at nye teknikker og teknologier dukker op, og værkstedet bliver løbende kontrolleret af en uvildig instans, som sikrer at betingelserne for certificeringen overholdes til punkt og prikke. Med andre ord: Den Høje Standard – også når du kører el- og hybridbil.

 

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at du trygt kan køre din el- eller hybridbil til et af vores certificerede el- og hybrid værksteder. De har den rette uddannelse og det rette udstyr til at servicere og reparere din bil, så du kan komme hurtigt videre.

KONTAKT
close slider

    Kontakt os