KOED Partnerværksted

Vi er også et KOED Partnerværksted

Vi er et KOED Partnerværksted, hvilket vil sige at vi samarbejder med BMW og Mini og laver alt inden for service, reparationer, montering af ekstraudstyr og skader mm.

KOED BMW Herning

KOED Partnerværksteder er en landsdækkende række værksteder. At være KOED partner er et kvalitetsstempel så du er sikret et højt serviceniveauet og kvaliteten af det udførte arbejde.Dertil har KOED Partnerværksteder det helt rigtige BMW mindset, der sikrer dig det lille ekstra, som gør den store forskel.

Garanti for kvalitet

Et KOED Partnerværksted er din garanti for udpræget kendskab til BMW.

Du får stor BMW-erfaring og -ekspertise, det største udvalg af de bedste dele, og den velkendte KOED kvalitet og kundeservice.

Bedre BMW service

KOED Partnerværksteder er et resultat af mange uafhængige værksteders ønske om at kunne servicere BMW-kunder endnu bedre hver dag.

Kombineret med KOED’s dedikation til BMW, skabes en synergi, der sikrer mere tryghed til flere BMW-ejere.

BMW specialist

Service og montering

Med BMWs udstyrsliste og udvalg af BMW ting, kan du tilpasse og opgradere din bil med alt fra BMW front til BMW dæk og ekstraudstyr.

Uanset om du har brug for en service på din BMW, specifikke reservedele eller ønsker at udforske mulighederne for BMW udstyr og reservedele, står vi klar til at hjælpe dig.

Vælg Autogaarden Herning som dit KOED Partnerværksted for den bedste BMW-service og de bedste produkter på markedet.

KONTAKT
close slider

    Kontakt os