Synsklargøring: Gør din bil synsklar på første forsøg!

Står din bil foran et syn, men er du usikker på dens tilstand? Frygt ej! Vores dygtige mekanikere står klar til at assistere dig med en lynhurtig klargøring, så din bil er synsklar på ingen tid.

Klargøring til bilsyn

En omhyggelig klargøring af din bil før synet kan have afgørende betydning for dens chancer for at bestå uden fejl. Derudover kan det også resultere i besparelser for dig, idet bilen går igennem synet ved første forsøg, hvilket minimerer omkostningerne.

Ved synet af din bil er der primært fokus på to vigtige aspekter: trafiksikkerhed og miljømæssig påvirkning. Vi undersøger nøje, om bilen er sikker at køre i, både for dig som fører og for andre trafikanter, samt om den forurener mere end acceptabelt. Dette inkluderer evaluering af bremselængden, tilstanden af bremseklodserne, og om bilen trækker skævt. Vi tjekker også for eventuelle lækager eller huller i slanger eller udstødningssystemet. Disse foranstaltninger sikrer, at din bil er i optimal stand, når den går til syn, og bidrager til sikkerhed og miljøbeskyttelse på vejene.

Hvad inkluderer en klargøring af din bil?

En klargøring indebærer alt det nødvendige for at sikre, at din bil klarer synet uden problemer. Vi gennemgår ikke kun for de typiske fejl, men også for mere alvorlige problemer.

Vi starter med at inspicere bilens lys. Dette omfatter nærlys, blinklys, fjernlys, parkeringslys, bremselygter og nummerpladelys. Disse komponenter er afgørende for bilens synlighed på vejen og for førerens synsfelt. Det er også afgørende, at nummerpladen er synlig til enhver tid.

En anden vigtig faktor er bilens bremser og bremseevne. Vi undersøger både bremseskiver og bremseklodser for eventuel slidtage. Desuden evaluerer vi tilstanden af dækkene, herunder mønsterdybden, da dette afspejler dækkenes tilstand og bilens affjedringssystem. Vi identificerer også eventuelle skæve slidspor, som kan indikere problemer med bilens ophæng.

Styretøj og bærende dele gennemgås ligeledes nøje. Vi søger efter tegn på rust og inspicerer for buler og ridser, da disse kan have betydning for bilens sikkerhed.

Book tid til klargøring af bilsyn

Når du booker tid til klargøring af din bil, kan du også samtidig reservere tid til synet, så du kan komme hurtigt videre med dine planer.

Du kan nemt booke tid til klargøring af bilsyn ved at ringe til os på tlf: (+45) 22771920

KONTAKT
close slider

    Kontakt os