Reservedele til bil

Hvis din bil skal bruge reservedele, kan du altid regne med Autogaarden i Herning.
Du får typisk 3 års garanti på nye reservedele, så du er sikret mod eventuelle fejl de enkelte dele.

Reservedele til bil Herning

De rigtige reservedele

Når din bil skal bruge en bestemt reservedel, har vi adgang til alle relevante tekniske data om din bil og kan derved sikre du får reservedele i samme gode kvalitet, som din bil er født med.

Originale dele

Vi sørger for at din bil får originale dele eller, om nødvendigt, dele i samme gode kvalitet til bedst mulige priser. Giv os et ring på telefon 22 77 19 20 eller skriv en besked via kontaktformularen, så vender snarest muligt tilbage på din henvendelse.

KOED reservedele

Husk også at vi er KOED partnerværksted i Herning og kan hjælpe dig med at finde alle reservedele til BMW (bemærk at garanti her kan være en anden).

Kan jeg selv finde reservedele min bil?

Det korte svar er ja, men der er selvfølgelig faldgruber, som gør at det kan være en bedre løsning at få hjælp til det.

Selvom der er mange steder du kan finde reservedele til din bil selv, kan du ende med at betale mere end nødvendigt eller i visse tilfælde få dele, som slet ikke passer til lige din bil. Vi vil derfor anbefale at du tager fat i os for vejledning hertil.

Billige reservedele til bilen

Står du i en situation, hvor du gerne vil spare penge på dine reservedele, kan vi hjælpe med at finde brugte dele i stedet for nye af slagsen. Her er der dog ikke garanti på de enkelte dele, som på nye dele.

Du er altid velkommen til at skrive til os eller give os et kald på 22 77 19 20, så tager vi en snak om hvad der kan lade sig gøre.

auto reservedele Herning
KONTAKT
close slider

    Kontakt os